Arturo Vidal Galatasaray

GSARAYDA HEDEF ORTA SAHA. Başrolde ise Şilili yıldız Arturo Vidal var.


Pin On Fc Barcelona

Arturo Vidal im Gespräch bei.

Arturo vidal galatasaray. Das ist die Verletzungshistorie von Arturo Vidal vom Verein Inter Mailand. İtalyan devi Interde forma giyen Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vidal için transfer açıklaması geldi. Zenit de tıpkı önümüzdeki sezon Şampiyonlar Liginde boy gösterecek.

Galatasaray bir daha bu kadar yüksek maliyetli yabancı futbolcu alır mı bilinmez ama Şili basını ısıtıp ısıtıp sarı-kırmızılıların mönüsüne Arturo Vidal ismini yazıyor. İtalyanlara göre Arturo Vidal Galatasarayın gündeminde Luis Abram stoper için iyi bir seçenekVedat Muriqie Lazioda 1 sezon daha şans verecekler. Enerjisi ile orta sahayı domine eden bir yapıya sahip olan 34 yaşındaki Şilili oyuncu için Rus ekibi Zenitin de temaslarda bulunabileceği kaydedildi.

Sol bek transferine öncelik veren Galatasaray diğer yandan da yıldız bir orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için. Galatasaray ile ismi son dönemde geçen Interin orta saha oyuncusu Arturo Vidalde flaş flaş bir gelişme yaşandıŞilili futbolcunun menajeri Fernando Felicev. Bu anlamda da İtalya basınının önde gelen gazetelerinden La Gazetta dello Sporttan bomba bir iddia ortaya atıldı.

ARTURO VIDAL İDDİASI. Galatasaray ve Beşiktaş transferde karşı karşıya geldi. Arturo Vidal transferinde Galatasaray ve Beşiktaş rekabeti.

İtalyan basını Serie Ada sezonu şampiyon olarak tamamlayan İnterin Arturo Vidal i bonservissiz olarak göndereceğini yazdı. Galatasaray Arturo Vidal transferi için devrede Süper Ligde şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını da yürütürken Interin. Enerjisi ile orta sahayı domine eden bir yapıya sahip olan 34 yaşındaki Şilili oyuncu.

İsmi Galatasaray ve Marsilya ile anılan Arturo Vidal için menajeri Fernando Felicevichten açıklama geldi. GSARAYDA HEDEF ORTA SAHA. Arturo Vidal im Gespräch bei.

Galatasaray arturovidalGALATARAYDA ARTURO VİDAL BOMBASIKAYNAK FANATİK. VIDAL İÇİN KARŞI KARŞIYA. Sol bek transferine öncelik veren Galatasaray diğer yandan da yıldız bir orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.

Galatasaray için Arturo Vidal iddiası. Merkez orta sahada görev yapan Arturo Vidal aynı zamanda 10 numada ve ön libero mevkilerinde de forma giyiyor. İnter yollarını ayırmak istediği Arturo Vidal için yeni bir formül buldu.

Merkez orta sahada görev yapan Arturo Vidal aynı zamanda 10 numada ve ön libero mevkilerinde de forma giyiyor. Geride kalan sezonu. Vidalin menajerinden Galatasaray cevabı.

Arturo Vidalin menajeri Fernando Felicevich hem Galatasaray hem de Beşiktaş ile görüştüklerini itiraf etti. Arturo Vidal im Gespräch bei. Galatasarayın Arturo Vidal umudu.

Galatasarayın Arturo Vidal umudu. Auf dieser Seite werden Verletzungen sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt. Vidalin menajeri Olimpik Marsilya ve Galatasaraydan gelen tekliflerle ilgili konuştu.

Galatasarayda Arturo Vidal için yeni formül Son dakika transfer haberi.


Pin En Fc Barcelona


Claudio Marchisio Juventus And Wesley Sneijder Galatasaray Spor


Statistik Arturo Vidal Mesin Baru Lini Tengah Bayern Munchen Bayern Munich Berita Statistik


Pin On English Premier League Transfer Rumours


Pin On Galatasaray 1 0 Juventus


Pin On Philip Lahm


Pin Su Galatasaray 1 0 Juventus


Arturo Vidal Photostream Lionel Messi Inter Milan La Liga


Pin Von Samed Gocer Auf Fussballer In 2020 Trikots Fussball


Wesley Sneijder Photostream Football Is Life Best Football Players Football


Paul Pogba Juventus And Felipe Melo Galatasaray


Galatasaray Ilk 9 Ayda Kar Etti Alaturka Online Poker Spor Kaptan


Paul Pogba Juventus And Felipe Melo Galatasaray


Buffon Bajo La Nieve Spor


Fernando Muslera Galatasaray Goalkeeper Futbolcular


Galatasaray Haberleri Arda Turan Galatasaray A Donuyor Barcelona Spor Haber


Fanpage From Poland On Instagram Neymarjr X K Mbappe Fotos De Jogadores De Futebol Jogadores De Futebol Vinicius Jr


Fernando Llorente Juventus Didier Drogba Galatasaray And Paul Pogba Juventus Spor


Pin On Barca

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Arturo Vidal Galatasaray"

Posting Komentar